subota, 2. kolovoza 2014.

ROYAL TENEN Spin Kup 2014.


Na rijeci Krki dana 02.08.2014. održan je ROYAL TENEN Spin Kup. Na natjecanje se odazvalo 39 ribolovaca iz cijele zemlje kao i iz susjedne BiH. Za ovu priliku rijeka Krka poribljena je veličanstvenom potočnom pastrvom mješane veličine do 1 kilograma težine. Uz srdačnog domaćina i ugodnu atmosferu na vodi kao i druženje na ribarskoj kučici ''ŠRD''-a Krka, Knin zadovoljstva nije nedostajalo.


Uz dobro poribljavanje kvalitetnom ribom, ribolov je zapravo bio vrhunski natjecateljski. Iako se riba vidjela u doslovnom svakom startnom mjestu, za ulov bilo je potrebno dobro se potruditi. Naime, zbog velike bistrine rijeke Krke te vremenskih uvjeta riba je bila oprezna i mudra. Ovo je bilo jedno od onih natjecanja gdje se lovi malo te se od svakog natjecatelja traži da za dobar rezultat u svakoj rundi prijavi ulov. 


U toj igri bodova, izlazaka i odabira startnog mjesta najbolje su se snašli ribolovci iz reprezentacije Hrvatske i Spin lige što se na neki način moglo i očekivati. Tako su ostvareni sljedeći rezultati:

     1. Željko Kuk
     2. Anto Mrkonja
     3. Mario Matijašić





Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Anglers Zone-a, grada Knina te ribolovnog centra Pangea iz Šibenika. Zahvaljujemo domaćinu na gostoprimstvu i dobro odrađenom poslu. Vidimo se!!!