nedjelja, 13. siječnja 2013.

Eh, to vrijeme!

Nisam se dugo javljao nakon završetka pastrvaške sezone. Naravno nije da nismo bili aktivni, dapače bili smo na mnogo natjecanja održanih u ovo jesensko-zimsko vrijeme. 
Crkveni Bok
Bili smo mala potpora!
Nisam pisao o njima jer zapravo nisam imao o čemu pisati. Klasični izvještaji sa natjecanja bilo je prilika pročitati na našem facebook-u ili na već svima poznatim forumima. Da razjasnim, gostoprimstvo i ljubaznost domaćina svagdje se osjetila, od Kupa Bedekovčina, Crkvenog Boka te Kupa na Ontariju u duhu blagdana

Kup Djeda Mrazove Brade
Odličan odaziv ekipa
No ono najvažnije – RIBOLOV – je doista bio loš, toliko loš da su se na većini natjecanja jedva podijelile dakako zaslužene nagrade. Zanimljivo u svemu tome da je činjenica da na navedenim vodama ima ribe ali, eto, najvjerovatnije zbog vremenskih razloga riba nije grizla. 

Zanimljiva su ta naša vremenska razdoblja proteklih mjeseci - na C. Boku 24.11. klatili smo muhe i komarce oko sebe pa do Kupa Djeda Mrazove Brade 30.12. po relativno normalnom vremenu za to vrijeme. Iz svega ovoga može se zaključiti ona – svakom ribolovcu nedraga rečenica: Kad neće neće! Priroda, temperature i vodostaji učinili su svoje, a mi ribolovci možemo učiniti sve – ALI TO NIJE DOVOLJNO!

Ali, dosta o vremenu, pustimo to meteorolozima! Stigla nam je Nova godina, Nova sezona, Novi rezultati. No prije, u Gospiću 02.02. sastati će se svi najbolji pojedinci i ekipe iz 2012. godine. Sve čestitke najboljima, a pogotovo onima okićenim svjetskim medaljama.