nedjelja, 8. prosinca 2013.

Duo spin kup ST DRAVSKI KLEN

Nakon kišnog i neizvjesnog tjedna konačno je došla nedjelja 24.11.2013 . Vrijeme nas je poslužilo ali to je bilo sve toga dana. Naime , skupilo se dvadeset ekipa , što domaćih , što gostujućih i svi su bili vidno željni ribolova . Nakon jutarnjeg pozdrava od strane organizatora i detaljnog upoznavanja sa pravilima i dnevnim redom krenulo se na vodu. Ubačeni su čamci u vodu i krenulo se sa prvim poluvremenom koje je trajalo 2,5 sata.



Svi su se maksimalno trudili i mada su tri ekipe imale ribu na štapu rezultat je bio ravan nuli. Slijedila je kratka pauza , svatko je imao neku svoju priču te se uskoro krenulo sa drugim dijelom. Nakon samo pola sata ribolova počeo se naglo dizati vodostaj , što je još dodatno negativno djelovalo na ionako totalno neaktivnu ribu. Ekipe su se odlučile na ribolov sitne ribe kao što je grgeč , ali čak ni oni nisu bili raspoloženi za akciju. Nakon punih pet sati ribolova od ribe niti R. Odlučili smo da će se ta prva tri mjesta i za največu ribu odlučiti gađanjem varalicom u metu(kantu). Bilo je zaista napeto do zadnjeg zabačajaa rezultat je bio sljedeči:


1. Pečenec Zlatko/Triplat Nenad , 2. PIVNICA JET-SET Foro/Jović , 3. Blažotinec/Toth

Posebna priča je bilo takmičenje za največu ribu gdje je zaista najbolji bio BORAS MIJO koji je pomeo konkurenciju sa četiri uzastopna pogotka u metu što je rijetkima pošlo za rukom samo jednom.



Najveća riba je... :)
Nakon toga svi smo preselili u restoran "Podravske noći" gdje je uslijedila odlična zakuska i to grah u obliku troduplih repeta jer su nakon dugog dana svi ogladnili kao vukovi.
Na kraju su proglašene tri prvoplasirane ekipe i pobjednik u kategoriji največa riba, te su im uručene vrijedne nagrade.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim trudom i zalaganjem pomogli u organizaciji i realizaciji kupa, svim takmičarima koji su došli gotovo iz svih dijelova Hrvatske te posebna zahvala našim sponzorima IDRA iz Karlovca i generalnom pokrovitelju kupa firmi PONTOON 21 i gospodinu Mariju Matijašiću koji nas prati sa svojim sponzorstvima kroz više takmičenja tijekom sezone. Jedno veliko HVALA svima i bistro te se nadamo da će Vam već sljedeći ribolov biti uspješan. Ribe ponekad pokazuju svoju nevjerojatnu ćud.



Preuzeto sa: www.dravski-klen.com