ponedjeljak, 3. veljače 2014.

TROUT UNION KUP BUGARSKA 2014.

Obavještavamo Vas da će se ovogodišnji Trout Union Kup ponovno održati na rijeci Chaia u mjestu, Asenovgrad, Bachkovo u Bugarskoj u susret Svjetskom Prvenstvu u lovu pastrve umjetnim mamcem. Natjecanje će se održati u duhu ''ulovi i pusti'' sistema te u duhu Fipsed pravila, uz pokoju neophodnu iznimku koja će biti raspisana u pozivnicama a koje možete očekivati u prvom tjednu veljače. 

Organizatorima, Angler's Zone i Spining klubu ''Stari vidri'' pridružuje se i Bugarski sportski ribolovni savez koje ovo natjecanje podiže na još veći nivo u svjetskom rangu i gdje se očekuje još bolja organizacija i uvjeti natjecateljima. Isto tako, nadamo se još većem odazivu ekipa, a posebno onih koje nisu sudjelovale na prvom Trout Union Kupu 2013. godine. Pozdravljam, ponovno, velikodušnu podršku naših sponzora, jednih od najvećih svjetskih proizvođača ribolovnog pribora: Pontoon21, DUO, ZipBaits, St.Croix i Anre's bez kojih, naravno, ovaj događaj nebi bio moguć.


Trout Union Kup, od početka, zamišljen je kao društveno natjecanje, kao trening najboljih, organiziran upravo na vodi koja je domaćin sljedećeg Svjetskog ribolovnog prvenstva u svrhu upoznavanja i osjeta vode a s velikim naglaskom na FAIR PLAY sistem. Činjenica je da natjecanja svjetskog ranga, poput ovoga nedostaje, te da na ovakvom događaju reprezentacije mogu odmjeriti snage, pronaći svoje mjesto u svjetskom rangu, među najboljima. Ovakav događaj posebno je, mislimo, koristan reprezentacijama država koje nemaju uvjete za kvalitetan trening.

I zato, dođite, uveličajte ovaj događaj, pokažite što znate i osvojite jednu od vrijednih pojedinačnih ili ekipnih nagrada.