ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Jubilarni 5. ROYAL TENEN, Krka, Knin!!!


ŠRD "Krka" iz Knina uz suradnju Grada Knina, TZ grada Knina i zajedno sa svojim sponzorima organizirala je peti po redu Royal Tenen Spin kup. Ukupno 29 natjecatelja iz 3 države (BiH, Makedonija, Hrvatska) ukrstile su štapove na kristalno bistroj rijeci Krki.


Natjecanje je bilo predviđeno na dijelu rijeke, bivše staze Svjetskog prvenstva inače dijela fly i spin revira. Iako na tom dijelu Krke ima dosta pastrve  dodatno je poribljeno 100 kg potočne pastrve koja je ubačena dva sata prije natjecanja.



Lovilo se po prvi put u jednom sektoru što do sada nije bio slučaj. Royal Tenen poznat je i po velikim vrućinama što je i ove godine bio nezaobilazni dio "programa" na samom natjecanju.




Nakon 4 runde žestoke borbe najbolji je bio domaći Anto Mrkonja te tako nakon 4 postolja konačno je peto natjecanje u Kninu bila i pobjeda! To je ujedno i prva pobjeda Ante na nekom natjecanju! Drugo mjesto pripalo je Jurici Pokrovcu iz Oklaja dok je treće mjesto zauzeo veteran iz Ljubuškog Krešo Paradžik!

Definitivno najbolje organizirano natjecanje do sada. Iako se nije ulovilo najviše riba (189) ,ostalo je bilo na vrhunskom nivou što su potvrdili  natjecatelji i svi koji su na neki način sudjelovali na kupu. ŠRD "Krka" se zahvaljuje Pontoon21 Angler's Zone na još jednoj suradnji koja je duga svih 5 godina i zato našem Mariu još jedno veliko hvala! Zahvala ide i Stream Tackle iz Pala, Svijetu Varalica iz Slunja te Peri Radić iz Jajca.

Hvala svima i vidimo se iduće godine na 6. Royal Tenen spin kupu!!!

Piše: