utorak, 7. ožujka 2017.

Pontoon21 Spin Kup 2017., Omiš



ŠRD "Gubavica" Omiš u suradnji s Pontoon21 Angler's Zone organizirali su odličan spin kup na rijeci Cetini u ribolovu pastrve umjetnim mamcima! Ovo je prvi ovogodišnji kup te prirode u Hrvatskoj te smo ga svi sa nestpljenjem jedva dočekali.


Sunčano i toplo vrijeme uz jako jugo nije omelo 31. prijavljenog natjecatelja i skoro svih dijelova Hrvatske i BiH-e da ukrste štapove na ovoj prekrasnoj i najvećoj Dalmatinskoj rijeci.


Staza je bila podijeljena u 2 sektora! Lovilo se po FIPS-ed pravilima 4 x 45 minuta s tim da su se natjecatelji zamijenili za sektore nakon druge runde.


Najbolji je bio aktualni prvak Spin lige i član Hrvatske reprezentacije Boris Šiljeg sa samo 7,5 neg. bodova i 30 ulovljenih pastrva! Drugi je bio Mijo Boras također član reprezentacije sa također 7,5 bodova ali 26 pastrva! Treće mjesto osvojio je spiner iz Sinja Mario Putnik sa 14 neg.bodova i 17 pastrva!


Kup je prošao u odličnoj atmosferi i lijepom druženju. Kako je bilo odlično natjecanje govori i podatak da je uhvaćeno nevjerovatne 164 pastrve.

Zahvala članovima ŠRD"Gubavica",posebno predsjedniku Mariju Lasić, tajniku Andriji Šarac te Hrvoju Mimica koji su se zaista svojski potrudili da se ovo natjecanje održi. Zahvala i RS Splitsko-Dalmatinske županije koji su pomogli također u organizaciji ovog događaja.


Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine a istom mjestu!

Piše: LjoŠi (Boris Šiljeg)